Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Darrers amaniments per al Sant Antoni 2019
[ Publicada el 11/12/2018 a les 02:00:00 ]
Darrers amaniments per al Sant Antoni 2019
En passar l'estiu les feines de la majoralia augmenten notablement: carabasses, orquestres, loteria, programa, cartell, fotos, textos, llenya, permisos, abastir-se de matèries primeres, captar, etc. Són molts detalls que no poden faltar.

A la vegada, també hi ha una legió de voluntaris disposats a ajudar. Família i amics en primer lloc, però seguits per la Santantonà, i totes les persones del poble que col·laboren d'una manera o altra.

Els darrers dies els majorals han tallat llenya per al forn, s'han proveït de carn per a les menges, estan captant per oferir al veïnat el cartell i el programa de la festa i ara ja estan enfeinats amb la confitura.

Molta feina, però molta il·lusió! Ara arriba el millor.
Majorals i majoralesses... a gaudir! La resta a empentar i col·laborar!
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!