Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Darrers amaniments per al Sant Antoni 2019
[ Publicada el 11/12/2018 a les 02:00:00 ]
Darrers amaniments per al Sant Antoni 2019
En passar l'estiu les feines de la majoralia augmenten notablement: carabasses, orquestres, loteria, programa, cartell, fotos, textos, llenya, permisos, abastir-se de matèries primeres, captar, etc. Són molts detalls que no poden faltar.

A la vegada, també hi ha una legió de voluntaris disposats a ajudar. Família i amics en primer lloc, però seguits per la Santantonà, i totes les persones del poble que col·laboren d'una manera o altra.

Els darrers dies els majorals han tallat llenya per al forn, s'han proveït de carn per a les menges, estan captant per oferir al veïnat el cartell i el programa de la festa i ara ja estan enfeinats amb la confitura.

Molta feina, però molta il·lusió! Ara arriba el millor.
Majorals i majoralesses... a gaudir! La resta a empentar i col·laborar!
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Proveint el forn de la Vila
    [ Publicada el 29/11/2021 a les 15:00:00 ]
    Proveint el forn de la Vila
    El passat dissabte 27 de novembre, els majorals de Sant Antoni 2022 i algun voluntari de la Santantonà van anar al bosc per a tallar llenya per al forn de la Vila. En poques setmanes, encendran l'històric forn per a coure...