Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Sorteig de Sant Antoni
[ Publicada el 29/04/2014 a les 14:00:00 ]
Sorteig de Sant Antoni
Com és tradicional la majoralia de Sant Antoni va procedir diumenge de les Firetes -menuda Fira que se celebrava a Forcall diumenge després de sant Marc- a sortejar el corder per al Sant Antoni 2015. Enguany la data fixada era el dia 27 d'abril, així cap al migdia es va triar el número afortunat.
Un xiquet va anar traient els números a l'atzar. Primer es van treure les unitats, les desenes, les centenes i finalment les unitats de mil. El número seleccionat va ser el 0822. De seguida es van ficar menuts cartells pels bars del municipi i es va fer un pregó per donar a conèixer la xifra de la butlleta afortunada. En les darreres hores de diumenge ja va aparèixer l'afortunat. Es tracta d'un veí de la localitat. Felicitats!
Des d'aquest espai agraïm la participació de cada persona que ha comprat paperetes i ha col·laborat en el Sant Antoni 2015.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!