Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > La majoralia continua treballant
[ Publicada el 18/10/2018 a les 17:30:00 ]
La majoralia continua treballant
En passar l'estiu, les feines de la majoralia de Sant Antoni augmenten proporcionalment a la proximitat de les celebracions hivernals.

Loteria, llenya, maio, costelles, carabasses, confitura, forns, programa de festes, orquestres, permisos... i altres detalls. Tot s'ha de tenir en compte, qualsevol situació s'ha de filar bé per després no tindre imprevistos; encara que sempre hi ha un marge per a la innovació si contribueix a l'esplendor de la festa.

Els majorals tindran els tres mesos més intensos, però també els de major reconeixement. Els que els permetran assaborir la feina de les setmanes anteriors, també adonar-se de la gran devoció i estima de forcallanes i forcallans per Sant Antoni lligada fermament amb la col·laboració a tots els nivells.

Pel que fa al veïnat, haurem de col·laborar en cadascuna de les activitats programades i seguir gaudint de la festa amb la unió i la harmonia de costum.

Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!