Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Galeria Concurs de Fotografia Sant Antoni 2015
[ Publicada el 21/07/2015 a les 01:00:00 ]
Galeria Concurs de Fotografia Sant Antoni 2015
La Confraria de la Santantonà organitzà en els anys noranta una seguida de concursos fotogràfics que van alcançar nivell i prestigis nacionals. Després d'uns anys d'aturada de les activitats, la nova junta ha tornat a organitzar el concurs de fotografia relacionat amb la festa de Sant Antoni de Forcall que es va reprendre l'any 2014 amb la intenció de continuar-lo.
D'acord amb les bases els fotògrafs afeccionats o professionals podien presentar les seves obres fins a finals de març. Des d'aquest espai agraïm la participació de tothom. El jurat es va reunir després de Pasqua i el seu veredicte és de tots conegut.
Ara us oferim la possibilitat de conèixer totes les obres presentades en el concurs. Esperem que per a l'any 2016 també tinguem una gran quantitat d'imatges presentades per al concurs.
Gaudiu de les espectaculars imatges.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    [ Publicada el 29/05/2023 a les 11:00:00 ]
    Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    Autor. Jesús Fabregat