Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Prompte es tancarà la recepció de fotos
[ Publicada el 27/03/2015 a les 01:00:00 ]
Prompte es tancarà la recepció de fotos
El proper dissabte 28 de març a les 14:00 hores es tancarà el període de lliurament de fotografies per al Concurs de Fotografia Sant Antoni 2015 a Forcall.
Cal recordar que durant la Setmana Santa es fallaran els premis.
Aquest concurs té una llarga tradició, encara que s'ha interromput algun any. Primerament, va ser organitzat per la Confraria. Més tard, l'Ajuntament va agafar el testimoni. I ara, torna a ser la Confraria qui organitza el concurs.
El fons fotogràfic compta amb més de tres-centes fotos. Algunes d'elles de gran qualitat i de prestigiosos fotògrafs; tant professionals com afeccionats.
Només ens queda animar als reporters que van disparar les seves màquines per tal de tornar a posar en dificultats al jurat.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • La majoralia 2024 comença a treballar
    [ Publicada el 11/03/2023 a les 13:00:00 ]
    La majoralia 2024 comença a treballar
    Com cada any a les portes de Pasqua, els majorals de Sant Antoni inicien les tasques prèvies per a ajuntar diners que després finançaran la festa. El sorteig del corder és el primer pas.