Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Prompte es tancarà la recepció de fotos
[ Publicada el 27/03/2015 a les 01:00:00 ]
Prompte es tancarà la recepció de fotos
El proper dissabte 28 de març a les 14:00 hores es tancarà el període de lliurament de fotografies per al Concurs de Fotografia Sant Antoni 2015 a Forcall.
Cal recordar que durant la Setmana Santa es fallaran els premis.
Aquest concurs té una llarga tradició, encara que s'ha interromput algun any. Primerament, va ser organitzat per la Confraria. Més tard, l'Ajuntament va agafar el testimoni. I ara, torna a ser la Confraria qui organitza el concurs.
El fons fotogràfic compta amb més de tres-centes fotos. Algunes d'elles de gran qualitat i de prestigiosos fotògrafs; tant professionals com afeccionats.
Només ens queda animar als reporters que van disparar les seves màquines per tal de tornar a posar en dificultats al jurat.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!