Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Fallat el concurs de fotografia de Sant Antoni 2014
[ Publicada el 28/04/2014 a les 13:30:00 ]
Fallat el concurs de fotografia de Sant Antoni 2014
D'acord amb les bases del concurs, el jurat es va reunir dissabte 19 d'abril per la vesprada per fallar els premis del concurs de fotografia digital Sant Antoni 2014.
Dels tretze fotògrafs que van presentar les seves imatges -un total de 37- el jurat va donar el primer premi a Manuel Catalan amb una fotografia del Despullat titulada Foto n. 13. El segon guardó va recaure en Adela Ramirez que va presentar una fotografia amb el títol Plantà del maio. El tercer premi es va atorgar a Fernando Julian amb la seva foto La cremà. Els dos primers premis van passar a una segona volta de votacions per quedar empatats en la primera.
La Confraria de la Santantonà agraeix als participants i felicita els guanyadors. Els guardons econòmics seran lliurats en algun acte anterior al Sant Antoni 2015.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Notícies variades
    [ Publicada el 24/06/2019 a les 20:00:00 ]
    Notícies variades
    L'inici de l'estiu és una época en qué Sant Antoni queda molt lluny -set mesos-, pero les rutines santantonenques no es poden aturar. La majoralia 2020 segueix amb els passos habituals.