Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Fallat el concurs de fotografia de Sant Antoni 2014
[ Publicada el 28/04/2014 a les 13:30:00 ]
Fallat el concurs de fotografia de Sant Antoni 2014
D'acord amb les bases del concurs, el jurat es va reunir dissabte 19 d'abril per la vesprada per fallar els premis del concurs de fotografia digital Sant Antoni 2014.
Dels tretze fotògrafs que van presentar les seves imatges -un total de 37- el jurat va donar el primer premi a Manuel Catalan amb una fotografia del Despullat titulada Foto n. 13. El segon guardó va recaure en Adela Ramirez que va presentar una fotografia amb el títol Plantà del maio. El tercer premi es va atorgar a Fernando Julian amb la seva foto La cremà. Els dos primers premis van passar a una segona volta de votacions per quedar empatats en la primera.
La Confraria de la Santantonà agraeix als participants i felicita els guanyadors. Els guardons econòmics seran lliurats en algun acte anterior al Sant Antoni 2015.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!