Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Concurs de Fotografia Sant Antoni 2019
[ Publicada el 17/02/2019 a les 18:30:00 ]
Concurs de Fotografia Sant Antoni 2019
Un altre any vam gaudir d'un Sant Antoni esplèndid gràcies a la majoralia 2019. Ara és moment de revisar les fotografies de qualsevol dels actes per presentar-les al concurs que organitza la Confraria de la Santantonà. Cal dir que els primers concursos es van fer als anys 90. Poc després del naixement de la Confraria de la Santantonà.

Des de llavors, i exceptuant un període curt en el qual l'Ajuntament de Forcall va organitzar el concurs; l'arxiu fotogràfic d'aquesta associació que vetlla pel manteniment de la festa es va ampliant anualment en quantitat i en qualitat.

La recepció de fotografies finalitzarà divendres 12 d'abril a les 15.00 hores. Durant la Setmana Santa es fallarà el concurs, mentre la resolució tindrà lloc els dies posteriors en aquesta mateixa plataforma.

Podeu consultar les bases a https://www.santantonadeforcall.com/santantonaactual.php?idioma=cat
En l'apartat programa us podeu descarregar el llibre de Sant Antoni 2019 en format pdf.

Us animem a participar.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!