Amb una visiˇ epidŔrmica Ús possible que la festa ens semble una espÚcie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I Ús veritat que tÚ molt del que hem dit, perˇ tambÚ tÚ moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri BouchÚ Peris - "La SantantonÓ i el foc a Forcall"
VostŔ estÓ en > Inici > Actualitat > Concurs de Fotografia Sant Antoni 2019
[ Publicada el 17/02/2019 a les 18:30:00 ]
Concurs de Fotografia Sant Antoni 2019
Un altre any vam gaudir d'un Sant Antoni esplŔndid grÓcies a la majoralia 2019. Ara Ús moment de revisar les fotografies de qualsevol dels actes per presentar-les al concurs que organitza la Confraria de la SantantonÓ. Cal dir que els primers concursos es van fer als anys 90. Poc desprÚs del naixement de la Confraria de la SantantonÓ.

Des de llavors, i exceptuant un perÝode curt en el qual l'Ajuntament de Forcall va organitzar el concurs; l'arxiu fotogrÓfic d'aquesta associaciˇ que vetlla pel manteniment de la festa es va ampliant anualment en quantitat i en qualitat.

La recepciˇ de fotografies finalitzarÓ divendres 12 d'abril a les 15.00 hores. Durant la Setmana Santa es fallarÓ el concurs, mentre la resoluciˇ tindrÓ lloc els dies posteriors en aquesta mateixa plataforma.

Podeu consultar les bases a https://www.santantonadeforcall.com/santantonaactual.php?idioma=cat
En l'apartat programa us podeu descarregar el llibre de Sant Antoni 2019 en format pdf.

Us animem a participar.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Not├â┬şcies variades
    [ Publicada el 24/06/2019 a les 20:00:00 ]
    Not├â┬şcies variades
    L'inici de l'estiu ├ęs una ├Ępoca en qu├Ę Sant Antoni queda molt lluny -set mesos-, per├▓ les rutines santantonenques no es poden aturar. La majoralia 2020 segueix amb els passos habituals.