Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Ja podeu presentar les fotos al concurs 2017
[ Publicada el 02/02/2017 a les 23:50:00 ]
Ja podeu presentar les fotos al concurs 2017
Si sou fotògrafs afeccionats o professionals i voleu presentar les vostres obres al concurs de Sant Antoni 2017 a Forcall us recordem que teniu fins divendres 7 d'abril a les 14h per presentar les vostres creacions fotogràfiques. S'han d'enviar a:

Ajuntament de Forcall - Concurs de Fotografia Sant Antoni 2017 Forcall
Plaça Sant Miquel, 6 Forcall 12310 Castelló

Durant els dies de Pasqua es fallarà el concurs que té com a guardó 600€ en metàl·lic repartits en tres premis. Els dies posteriors es publicarà a http://www.santantonadeforcall.com/
i es comunicarà als autors. Els premis seran lliurats durant el Sant Antoni 2108.
Des de la Confraria de la Santantonà seguim eixamplant el fons fotogràfic. Si ens deixeu fotos antigues les escanejarem, les arxivarem i les tornarem als propietaris.
Foto: J M Moya
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • La majoralia 2024 comença a treballar
    [ Publicada el 11/03/2023 a les 13:00:00 ]
    La majoralia 2024 comença a treballar
    Com cada any a les portes de Pasqua, els majorals de Sant Antoni inicien les tasques prèvies per a ajuntar diners que després finançaran la festa. El sorteig del corder és el primer pas.