Amb una visiˇ epidŔrmica Ús possible que la festa ens semble una espÚcie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I Ús veritat que tÚ molt del que hem dit, perˇ tambÚ tÚ moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri BouchÚ Peris - "La SantantonÓ i el foc a Forcall"
VostŔ estÓ en > Inici > Actualitat > Ja podeu presentar les fotos al concurs 2017
[ Publicada el 02/02/2017 a les 23:50:00 ]
Ja podeu presentar les fotos al concurs 2017
Si sou fot˛grafs afeccionats o professionals i voleu presentar les vostres obres al concurs de Sant Antoni 2017 a Forcall us recordem que teniu fins divendres 7 d'abril a les 14h per presentar les vostres creacions fotogrÓfiques. S'han d'enviar a:

Ajuntament de Forcall - Concurs de Fotografia Sant Antoni 2017 Forcall
Plaša Sant Miquel, 6 Forcall 12310 Castellˇ

Durant els dies de Pasqua es fallarÓ el concurs que tÚ com a guardˇ 600Ç en metÓlĚlic repartits en tres premis. Els dies posteriors es publicarÓ a http://www.santantonadeforcall.com/
i es comunicarÓ als autors. Els premis seran lliurats durant el Sant Antoni 2108.
Des de la Confraria de la SantantonÓ seguim eixamplant el fons fotogrÓfic. Si ens deixeu fotos antigues les escanejarem, les arxivarem i les tornarem als propietaris.
Foto: J M Moya
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Not├â┬şcies variades
    [ Publicada el 24/06/2019 a les 20:00:00 ]
    Not├â┬şcies variades
    L'inici de l'estiu ├ęs una ├Ępoca en qu├Ę Sant Antoni queda molt lluny -set mesos-, per├▓ les rutines santantonenques no es poden aturar. La majoralia 2020 segueix amb els passos habituals.