Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Majorals i majoralesses 2019 ja tenen la confitura a punt
[ Publicada el 25/12/2018 a les 18:30:00 ]
Majorals i majoralesses 2019 ja tenen la confitura a punt
La majoralia de Sant Antoni 2019 ja té totes les feines prèvies que calen per a la festa enllestides. Tot i això, encara els queden molts amaniments; a més dels dos dies amb més càrrega de treball: el maio i la rotlleta.

Però ben organitzats i amb les feines repartides, només els caldrà gaudir perquè tindran moltíssima gent disposada a ajudar i empentar.

La confitura dóna molta feina. Moltes persones donen carabasses o deixen eines per a la correcta elaboració de la confitura que es va allargar des de diumenge 9 de desembre i va ser rematada dissabte 15 amb la participació de molts familiars, amics i coneguts de la majoralia.

Agafeu forces i descanseu per al maio, la rotlleta i el cap de setmana de Sant Antoni. Aprofiteu cada instant i gaudiu-lo!
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    [ Publicada el 03/04/2019 a les 00:00:23 ]
    A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    Els darrers anys, la Confraria de la Santantonà organitza el concurs de fotografia de Sant Antoni 2019.Durant els dies de Setmana Santa es fallaran els premis. Queda poc més d'una setmana per tancar la recepció...