Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > El Despullat 2017 estrenarà vestimenta
[ Publicada el 30/08/2016 a les 19:00:00 ]
El Despullat 2017 estrenarà vestimenta
El transcórrer dels anys i la bogeria de la Santantonà van deixant petjada en les vestimentes. Cada any, els actors tenen l'encàrrec i l'obligació de tornar les diabòliques disfresses de la millor manera possible, però al remat tot té un límit. I els teixits es fan malbé.
La Confraria de la Santantonà, d'acord amb els integrants de la Santantonà van decidir fa algun temps renovar part de les vestimentes de la festa.
Així, la persona que interprete el Despullat estrenarà les tres peces característiques del personatge per a la Santantonà 2017. Esperem que aquestes noves indumentàries tinguen una vida molt llarga.
Hem pensat que el millor lloc per al vestit del Despullat usat fins la Santantonà 2016 sigue el museu de la Santantonà.
Des d'avui, ja hi ha tres peces noves al Centre d'Interpretació de la Santantonà. Dues vestimentes anteriors de Filoseta i l'anterior del Despullat.
Cal afegir que el Despullat ha estat pintat per un artista local.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!