Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Fallat el Concurs de Fotografia Sant Antoni 2015
[ Publicada el 03/05/2015 a les 14:00:00 ]
Fallat el Concurs de Fotografia Sant Antoni 2015
Segons les bases del concurs, el jurat es va reunir diumenge 12 d'abril per la vesprada per fallar els premis del concurs de fotografia digital Sant Antoni 2015.
Dels set fotògrafs que van presentar les seves imatges -un total de 17- el jurat va atorgar el primer premi a Juan M Moya amb una fotografia de la Filoseta titulada Seductora. El segon guardó va recaure en Vicent Martell qui va presentar una fotografia amb el títol Dimonis i coets. El tercer premi es va atorgar a Vicent Xavier Fas amb la seva foto Montant la Barraca.
La Confraria de la Santantonà agraeix als participants i felicita els guanyadors. Els guardons econòmics seran lliurats durant el Sant Antoni 2016.
Animem a tots els fotògrafs locals i visitants, afeccionats i professionals a presentar fotografies als propers concursos per deixar testimoni gràfic de la Santantonà de Forcall i, ampliar així, el fons fotogràfic de la Santantonà.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!