Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > La Filoseta 2017 estrenarà vestimenta
[ Publicada el 07/07/2016 a les 01:30:00 ]
La Filoseta 2017 estrenarà vestimenta
El transcórrer dels anys i la bogeria de la Santantonà van deixant petjada en les vestimentes. Cada any, els actors tenen l'encàrrec i l'obligació de tornar les diabòliques disfresses de la millor manera possible, però al remat tot té un límit. I els teixits es fan malbé.
La Confraria de la Santantonà, d'acord amb els integrants de la Santantonà van decidir fa algun temps renovar part de les vestimentes de la festa.
Així, la persona que interprete la Filoseta estrenarà les tres peces característiques del personatge per a la Santantonà 2017. Esperem que aquestes noves indumentàries tinguen una vida molt llarga.
Hem pensat que el millor lloc per al vestit usat fins la Santantonà 2016 sigue el museu de la Santantonà, on també ficarem les anteriors vestimentes de la Filoseta.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Proveint el forn de la Vila
    [ Publicada el 29/11/2021 a les 15:00:00 ]
    Proveint el forn de la Vila
    El passat dissabte 27 de novembre, els majorals de Sant Antoni 2022 i algun voluntari de la Santantonà van anar al bosc per a tallar llenya per al forn de la Vila. En poques setmanes, encendran l'històric forn per a coure...