Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Galeria del concurs de fotografia 2014
[ Publicada el 02/06/2014 a les 20:30:00 ]
Galeria del concurs de fotografia 2014
La Confraria de la Santantonà organitzà en els anys noranta una seguida de concursos fotogràfics que van alcançar nivell i prestigis nacionals. Després d'uns anys d'aturada de les activitats, una nova junta ha tornat a organitzar el concurs de fotografia relacionat amb la festa de Sant Antoni de Forcall que es reprén l'any 2014 amb la intenció de continuar-lo.
D'acord amb les bases els fotògrafs afeccionats o professionals podien presentar les seves obres fins a finals de març. Des d'aquest espai agraïm la participació de tothom. El jurat es va reunir a Pasqua i el seu veredicte és de tots conegut.
Ara us oferim la possibilitat de conèixer totes les obres presentades en el concurs. Esperem que per a l'any 2015 també tinguem una gran quantitat d'imatges presentades per al concurs.
Gaudiu de les espectaculars imatges.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!