Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > IV Jornades d'Estudi sobre la Festa de Sant Antoni Abat Forcall 2016
[ Publicada el 10/09/2015 a les 23:30:00 ]
IV Jornades d'Estudi sobre la Festa de Sant Antoni Abat Forcall 2016
Les dades generals per poder participar són les següents:
Els treballs han de ser inèdits, 15 folis DIN A4 (incloses les il·lustracions), en format electrònic Word, lletra 12 punts, del tipus TNR i s'han de remetre a qualsevol dels correus electrònics assenyalats i una còpia impresa dirigida a la Associació Cultural Confraria de la Santantonà de la Vila de Forcall.
Caldrà presentar un resum de la comunicació conjuntament amb la butlleta d'inscripció del comunicant. El termini màxim de presentació del resum, que no podrà excedir l'espai d'un foli, serà el 15 de novembre.
El termini de presentació de les comunicacions serà el dia 8 de desembre de 2015.
La presentació de la ponència per escrit i del resum abans de les dates esmentades serà condició necessària per a la lectura de la comunicació i la posterior publicació.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    [ Publicada el 29/05/2023 a les 11:00:00 ]
    Primer premi Concurs de Fotografia Sant Antoni 2023
    Autor. Jesús Fabregat