Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Loteria de Nadal
[ Publicada el 26/07/2015 a les 23:30:00 ]
Loteria de Nadal
Un dels amaniments per a la festa de Sant Antoni a Forcall és vendre participacions o dècims de la loteria de Nadal. Tinc constància que açò es va iniciar aproximadament als anys cinquanta del segle passat.
Des de fa uns anys hi ha l'opció de jugar amb participacions o dècims, però per a l'edició d'enguany la majoralia ha decidit que només es posaran a la venda dècims.
El número escollit per a jugar ha estat el 73147. De manera immediata podreu trobar loteria en els establiments del poble.
Així que només ens queda animar-vos a participar, desitjar-vos sort i molta salut.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Proveint el forn de la Vila
    [ Publicada el 29/11/2021 a les 15:00:00 ]
    Proveint el forn de la Vila
    El passat dissabte 27 de novembre, els majorals de Sant Antoni 2022 i algun voluntari de la Santantonà van anar al bosc per a tallar llenya per al forn de la Vila. En poques setmanes, encendran l'històric forn per a coure...