Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Loteria de Nadal per al Sant Antoni 2018
[ Publicada el 08/07/2017 a les 00:30:00 ]
Loteria de Nadal per al Sant Antoni 2018
Entre els molts amaniments que calen per al Sant Antoni forcallà, un que sol coincidir en el període estival és la venda de loteria de Nadal que es va venent fins a hores abans del sorteig. Des d'aquest espai, hem d'agrair la col·laboració dels establiments forcallans i persones anònimes que col·laboren gustosament al bon desenvolupament de la festa.
Aquesta venda permetrà recaptar fons per als actes santantonencs amb més despesa econòmica. Esperem que la segona part de l'any sigue millor per a tothom, tinguem molta salut i un poquet de sort!
Qualsevol persona relacionada amb Forcall pot vendre alguna sèrie. A vendre, comprar i col·laborar! Moltes gràcies.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Proveint el forn de la Vila
    [ Publicada el 29/11/2021 a les 15:00:00 ]
    Proveint el forn de la Vila
    El passat dissabte 27 de novembre, els majorals de Sant Antoni 2022 i algun voluntari de la Santantonà van anar al bosc per a tallar llenya per al forn de la Vila. En poques setmanes, encendran l'històric forn per a coure...