Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Majorals 2017
[ Publicada el 23/01/2016 a les 18:30:00 ]
Majorals 2017
Durant les darreres festes patronals, la Confraria de la Santantonà va organitzar una nit de revetlla a la plaça. Concretament, va ser divendres 28 d'agost.
Durant el sopar de col·laboradors del bou va saltar la notícia que es va confirmar aquella nit. Sant Antoni 2017 comptarà amb majorals. Curiosament, la mateixa nir vam saber que també tindríem Comissió de Festes 2016. Encara quedava molt per a la Santantonà 2016, però la notíca es va anar escampant.
El passat dilluns mossèn Juanjo Roca va anunciar solemnement a la missa en sufragi dels Confrares Difunts els noms de l'executiu de la festa per al proper any.
Els representants del recentment iniciat any santantonenc 16-17 són:
Raúl Monfort Monfort
Esther Camañes Membrado
Joaquín Conesa Obón
Diego Artola Omedes
Vicent Sorribes Ortí
Francisco José Segura Ferrer
Des d'aquest espai només ens cal felicitar-los.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!