Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Majorals 2019
[ Publicada el 22/01/2018 a les 23:45:00 ]
Majorals 2019
A la missa en honor dels Confrares Difunts d'ahir al matí, el mossèn de Forcall -Juanjo Roca- va anomenar (tirar de la trona) els noms dels majorals 2019.

Durant aquest any, hi haurà molts moments per gaudir, per conèixer la festa i a la gent del poble... encara que ja els majorals 2019 tenen molta experiència, no debades, els cinc formen part de la Santantonà des de fa uns quants anys.

A la resta de forcallanes i forcallans, només ens queda col·laborar tant com puguem. I gaudir de la festa des del primer acte fins als Botets 2019.

A la foto de la majoralia i d'esquerra a dreta els majorals són:
Pablo Chervet Royo
Ana Vicente Ferrer
Omar Guarch Climent
Sandra Membrado Ejarque
Noé Peñarroya Pechobierto
Abi Ripollès Sánchez
Joan Altaba Monfort
Raquel Mas Ramos
Jorge Tena Ripollès
Núria Mestre Borràs

Què tingueu una magnífica majoralia! Enhorabona.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    [ Publicada el 03/04/2019 a les 00:00:23 ]
    A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    Els darrers anys, la Confraria de la Santantonà organitza el concurs de fotografia de Sant Antoni 2019.Durant els dies de Setmana Santa es fallaran els premis. Queda poc més d'una setmana per tancar la recepció...