Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > El programa de Sant Antoni 2017 a punt
[ Publicada el 05/12/2016 a les 00:00:00 ]
El programa de Sant Antoni 2017 a punt
Cada any les persones que organitzen la festa de Sant Antoni a Forcall -els majorals- tenen diferents tasques. En passar l'estiu augmenten tal i com s'apropa el tríduum santantonenc.
Els cartells i els programes s'han convertit en un preat objecte, quasi de col·leccionista. Mentre la sèrie de programes de festes de Sant Antoni van començar l'any 1990; els cartells es van repartir per primera vegada l'any 1992. Des d'aquells anys cada persona de Forcall guardarà aquests llibrets i cartells com si fore un enorme tresor.
De seguida, la majoralia repartirà cartells i programes per les cases del poble passant a captar. Només ens queda col·laborar i llegir la informació d'aquest diminut llibre.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!