Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Rutina trencada
[ Publicada el 04/04/2020 a les 00:00:20 ]
Rutina trencada
Cada vegada escoltàvem més coses i més properes del llunyà virus xinès sense imaginar que segaria qualsevol activitat lúdica, esportiva, festiva i de qualsevol mena del nostre territori i de la nostra festa de Sant Antoni.

Així, es queden sense data els primers actes preparatius de cara a Sant Antoni 2021, la rogativa de Sant Marc, la resolució del concurs de fotografia de Sant Antoni 2020 o la junta general de la Confraria de la Santantonà que s'havia de celebrar diumenge de Pasqua, entre d'altres.

Ara el més important és respectar els consells de les autoritats i conservar la salut de tothom el millor possible.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!