Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Comunicat
[ Publicada el 14/08/2020 a les 17:00:00 ]
Comunicat
Davant tot aquest problema la Confraria de la Santantonà llença aquest comunicat:

Donada l'actual situació de la pandèmia provocada per la Covid-19, els majorals de Sant Antoni 2021 no veuen convenient fer-se càrrec de l'organització de la festa i prefereixen renunciar.

Davant aquesta decisió, en cas que no hi haja persones interessades a fer-se càrrec de la majoralia, serà la Confraria de la Santantonà qui ho assumirà, sempre que la situació sanitària permeta la celebració en la seua totalitat o sols uns determinats actes.
No es descarta la possibilitat d'una suspensió total de la festa, pel que es farà un seguiment periòdic de la situació sanitària.

Atentament, Junta Confraria de la Santantonà de la Vila de Forcall.

De moment, durant el cap de setmana repartirem la loteria de Nadal de Sant Antoni esperant que tot vage a millor i que puguem celebrar la majoria d'actes santantoniencs.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!