Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Vermut musical
[ Publicada el 07/06/2018 a les 00:30:00 ]
Vermut musical
En set mesos ens presentarem al gener. Un mes que a Forcall tenim marcat en roig per molts motius (cadascú pot triar els seus). En aquelles dates, ara llunyanes, la majoralia de Sant Antoni ja ho tindrà tot enllestit per a la Santantonà 2019.

Mentre elles i elles van seguint el full de ruta habitual dels preparatius, també estan treballant en altres activitats per a tots els públics.

Per a dissabte 16 de juny a migdia i per la vesprada, ens han amanit un vermut musical del qual hem de gaudir i que ens permetrà col·laborar de nou. Música, vermut, tapes, inflables per a xiquetes i xiquets, xocolata per la vesprada i alguna sorpresa més per passar una bona estona amb els veïnat, les amistats o la família.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • Majoralia de Sant Antoni 2025
    [ Publicada el 30/01/2024 a les 23:00:00 ]
    Majoralia de Sant Antoni 2025
    Dilluns 22 de desembre mossèn Matteo va 'tirar de la trona' els nous majorals i les noves majoralesses que dirigiran la festa de Sant Antoni durant el cicle 24-25.
    Moltes felicitats!