Amb una visió epidèrmica és possible que la festa ens semble una espécie de desficaci, un disbarat on tothom crida, corre, balla, canta, beu i menja de manera anormal: un caos. I és veritat que té molt del que hem dit, peró també té moltes altres coses quan aprofundim i guaitem el seu fons on podem trobar-nos amb una morfologia i una estructura original.
J. Henri Bouché Peris - "La Santantonà i el foc a Forcall"
Vostè està en > Inici > Actualitat > Vermut musical
[ Publicada el 07/06/2018 a les 00:30:00 ]
Vermut musical
En set mesos ens presentarem al gener. Un mes que a Forcall tenim marcat en roig per molts motius (cadascú pot triar els seus). En aquelles dates, ara llunyanes, la majoralia de Sant Antoni ja ho tindrà tot enllestit per a la Santantonà 2019.

Mentre elles i elles van seguint el full de ruta habitual dels preparatius, també estan treballant en altres activitats per a tots els públics.

Per a dissabte 16 de juny a migdia i per la vesprada, ens han amanit un vermut musical del qual hem de gaudir i que ens permetrà col·laborar de nou. Música, vermut, tapes, inflables per a xiquetes i xiquets, xocolata per la vesprada i alguna sorpresa més per passar una bona estona amb els veïnat, les amistats o la família.
Compartix aquesta noticia a les xarxes socials:
Altres noticies
  • A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    [ Publicada el 03/04/2019 a les 00:00:23 ]
    A Pasqua es fallarà el Concurs de Fotografia 2019
    Els darrers anys, la Confraria de la Santantonà organitza el concurs de fotografia de Sant Antoni 2019.Durant els dies de Setmana Santa es fallaran els premis. Queda poc més d'una setmana per tancar la recepció...